Last updated : 10 May 2015
Home About us

Over onsEnglish version  

ReAT B.V. is een onderneming die groot is geworden door fysiotherapie te combineren met topsport.
ReAT sports, onderdeel van ReAT B.V, richt zich voornamelijk op (top)sporttraining en -begeleiding.
ReAT is onze fysiotherapieafdeling, die gericht is op blessurebehandelingen, medische trainingen, gezondheidsvoorlichting en advisering over gezond werkgedrag binnen het bedrijfsleven.
ReAT tv biedt instructiefilmpjes en interviews over onze trainingsfilosofie.


Rayen Bindraban is de directeur van het bedrijf en heeft ruime ervaring in het trainen, adviseren en behandelen van topsporters over de hele wereld. Als fysiotherapeut en gediplomeerd topsportcoach heeft hij vele specialisaties op zijn vakgebied. Na 25 jaar is hij zich nog altijd aan het bijscholen, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en zijn klanten te blijven bedienen met state-of-the-art methoden.
Begeleiding bij ReAT betekent voor elke sporter een uitstekende hulp om het maximale uit zijn carrière te halen.

Filosofie

ReAT Training Systeem (ReAT TraSys) is een effectief principe, gebaseerd op de laatste ontwikkelingen op het gebied van kracht- en conditietrainingen, inclusief mentale aspecten.
Het systeem combineert aspecten van energiesystemen, snelheid, kracht, duuruithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie.
Belangrijke elementen zijn core-stability, lichaamscoördinatie, functionele en mentale kracht (cognitieve principes om met vermoeidheid om te gaan).
Het is ontwikkeld door jarenlange ervaring met topatleten uit verschillende sporten op wereldniveau. Het is het meest effectief voor gevorderde sporters.
It is most effective for advanced sportsmen.
ReAT Trasys kan gezien worden als een dynamische methode omdat inzichten van de beste trainingsmethoden zich elke dag verder ontwikkelen.
Maatwerk is essentieel om het maximale uit de training te halen. Iedereen reageert anders op trainingsimpulsen, afhankelijk van de sport die je beoefent, genetische aspecten, niveau en mentaliteit.

 
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Check us on Youtube